10 Kasım 2016 Perşembe 16:25
Evde sağlık uygulaması vatandaşlardan tam not aldı

Hakkari Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan evde sağlık hizmetleri çalışmaları yöre halkından tam not aldı.
Bir toplumun kalkınması ve gelişmesi için olduğundan daha iyi yerlere gelmesinde sağlık hizmetlerinin eksiksiz ve düzenli yapılmasının önemi tartışılmazdır. Bu hizmetler insana verilen önemin ve değerin göstergeleridir. Bu amaç itibariyle Hakkari Halk Sağlığı Müdürlüğü “Evde Sağlık Hizmetleri” uygulaması yörede takdirle karşılanıyor. Evde Sağlık Hizmetlerinin ilk aşamasında yaşlı ve yatalak hastalar evde tıbbi desteğe ihtiyacı olan, KOAH gibi solunum sistemi hastalığı olanlara hizmet verdiğini belirten yetkililer, vatandaşların Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde kurulan Evde Sağlık hizmetleri koordinasyon merkezinin 444 38 33 numaralı telefondan arayabileceklerini belirttiler. Yetkilileri, 10 personel ile günü 7-24 saatinde hizmet verdiklerini ifade ettiler.
Uygulamadan memnun kalan hasta yakınları ise, aradıklarında anında yanı başlarında olan sağlık ekiplerine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 10.11.2016 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.