09 Kasım 2016 Çarşamba 09:53
Hükümet Açıkladı Kanser İlaçları Ücretsiz Olacak

Kanser ilaçları ücretsiz olacak

Hükümet, kanser ilaçlarının hastalara ücretsiz verilmesi için çalışma başlatmaya hazınlanıyor. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, başta kanser ilaçları olmak üzere ilaçların SGK'lılara bedava olup olmayacağına ilişkin soruları yanıtladı..

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, kanser ilaçlarının hastalara ücretsiz verilmesi konusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirilmesi sonrasında, hükümetin ve ilgili bakanlıkların çalışma yapacağını söyledi.

Kurtulmuş, yapılacak çalışmalar sonrasında kanser hastalarının ücretsiz ilaçlarına kavuşmasının mümkün olabileceğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir açılış töreninde, başbakan ve sağlık bakanı ile konuştuğunu "Kesinlikle, kanser dahi, ilaçları nereden gelirse gelsin, bunlardan kesinlikle ücret almamamız gerekir" dediğini ifade etmişti..

Son Güncelleme: 09.11.2016 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.