22 Haziran 2016 Çarşamba 16:43
İki Yaşındaki Çocuk Kaynamış Süt Bulunan Kazana Düştü

ERZURUM (AA) - Ağrı'nın Hamur ilçesinde içinde kaynamış süt bulunan kazana düşen 2 yaşındaki Yusuf Turgut, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Servisinde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Özdirek köyünde yaşayan Turgut ailesinin 2 yaşındaki çocukları Yusuf ayağı takılarak, annesinin sütü kaynattıktan sonra sobanın yanına koyduğu kazanın içine düştü.

Göğsü ve kollarında yanıklar oluşan Turgut, Ağrı'daki ilk müdahalesinin ardından Erzurum'a sevk edildi.

Baba Adem Turgut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun vücudunda ikinci ve üçüncü derecede yanıklar oluştuğunu belirtti. Turgut, "Biraz daha dikkatli olsaydık bunlar olmazdı. Aileler biraz daha dikkatli ve duyarlı olsunlar. Çocukları elektrik, soba gibi tehlikeli şeylerden uzak tutmak gerekiyor." dedi.

Yusuf Turgut'un hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.