12 Nisan 2016 Salı 00:11
Kaç kilo vermek istersiniz?

Aşçı olarak İstanbul'da çalışan 29 yaşındaki Burak Kara, aşırı kiloları nedeniyle İskenderun'da tedavi görmeye başladı. Burada özel bir hastanede tüp mide ameliyatı geçiren Kara, bir yılda 186 kilodan 76 kiloya düştü. Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, aşırı kilo şikayetiyle başvuruda bulunan Kara'nın tüp mide ameliyatıyla 110 kilo verdiğini belirtti.

Obezite cerrahisi sonrası hastanın hayatının tamamen değiştiğini ifade eden Göktaş, "Bir yıl önce hastamıza sleeve gastrektomi operasyonu gerçekleştirmiştik.

Ameliyat sonrası beslenme ve diyet uzmanı kontrolünde düzenli kilo vermeye başladı. Bir yılda da 76 kiloya indi. Bizler için gurur verici bir tablo oluştu" dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2016 00:18
Anahtar Kelimeler:
KiloKaçVermekIstersiniz110
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.