03 Mayıs 2016 Salı 14:36
Kara Sarımsaklı Vusla, Saçlarınıza Akan Sihirli İksir!

Bir dilek tutun. Saçlarınızın ilk bildiğiniz halini içinizde hissedin. Hatırlayın. Henüz kırılmamış ve yitip gitmemiş saçlarınızı aklınıza getirin. İstediğiniz gibi şekil verebildiğiniz, kestirmek zorunda kalmadığınız, her fotoğrafta ışıldamış size ışıltı katmış saçlarınızı görür gibi olun. Ve şimdi aynaya bakın. Hayalinizdeki saçlarınız hala aynada duruyor mu? Size ait, sizi siz yapan saçlarınız eskimiş olabilir mi? Yıpranmış ve besinsiz kalmış olma ihtimali ne durumda? Eğer saçlarınız hatırladığınız kadar sağlıklı görünmüyorsa, bir dilek tutmanın vakti gelmiş demektir. Dileğinizin gerçekleşmesi için elinize bir mum almayın. Sadece bizi arayın! Sihirli bir formül sayesinde, herşey normale dönecek ve siz daha iyi görüneceksiniz.

Kara Sarımsaklı Vusla, Saçlarınıza Akan Sihirli İksir!

Kara Sarımsak mucizesi, son 5 yıldır tüm dünyayı güzelleştirdi ve şimdi sıra Türkiye'de kara sarımsak bilinen sarımsağın, fermantasyon işlemi gördükten sonra, daha faydalı hale gelmiş halidir. Kara Sarımsağı dünya mutfakları da çokça kullanmaktadır. Yemek içinde oldukça doğru bir besin olan Kara Sarımsak, bilinen sarımsağın aksine koku vermemektedir. Bu yönüyle de tüm dünyada çok bol miktarlarda tüketilmektedir. Kara Sarımsağın içinde yüksek oranda antioksidan bulunmaktadır. Bilindiği gibi antioksidanlar, hücreyi koruma altına almaktadırlar. Daha güçlü ve sağlıklı hücre, daha güzel görünmek ve daha uzun yaşamak anlamına gelmektedir.

kara-sarimsakli-vusla,-saclariniza-akan-sihirli-iksir!.png

Sizden Önce Saçlarınız Konuşsun!

Kara Sarımsak Özüyle hazırlanmış, eşsiz bir formüle sahip Vusla Şampuan ve Vusla Serum sayesinde, saçlarınız dile gelecek. Saçlarınızdaki değişimi ilk andan itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Saçlarınızda en hızlı iyileşmeyi yaşayabilmeniz için bir kaç önerimiz var.

  • Lütfen saçlarınıza fön çektirmeyin! Kara Sarımsaklı vusla şampuan ve serum kullanırken, 3 ya da 5 gün içinde zaten föne ihtiyaç duymaz hale geleceksiniz. Saçlarınızın sağlıkla beslenmesine lütfen izin verin. Bu nedenle Kara Sarımsaklı Vusla Şampuanınızı ve Kara Sarımsaklı Vusla Serumunuzu kullanırken, lütfen saçlarınıza bir müdahalede bulunmayın. İlk 1 ay için saçlarınızı her gece Vusla şampuan ile yıkamanız ve ardından hafif nemli bırakılmış olan saçınıza Vusla Serum ile beslemenizi önermekteyiz. İlk 30 gün bu şekilde devam edildiği takdirde, saçlarınız arınmış ve beslenmiş olacaktır. 2. ayda saçlar gün aşırı yıkanabilir. Burada önemli olan bir nokta da saçların gece yıkanması gerektiğidir.
  • Saçlarınızı kurulamakta kullanmış olduğunuz havlunuz lütfen yumuşacık olsun. Saçlarınızı kıran faktörlerden biri de sert saç havlularıdır.
  • Saçlarınızı lütfen kurutmayın. Bırakın saçlarınız, yağmurdan sonra mis kokan çiçekler gibi hür kalsın, nefes alsın. Sakinleşsin ve kendiliğinden kurusun. Bu süreç de saçlar için iyi bir dinlenme zamanı olmaktadır.
  • Lütfen her gece saçlarınızı tarayın. Böylelikle saç köklerinin kanlanmasına yol açmış olursunuz. Saçlarınız sabaha dek daha rahat beslenmiş olur.

kara-sarimsakli-vusla,-saclariniza-akan-sihirli-iksir!-001.png

Kara Sarımsaklı Vusla İle Saçlar Bayram Havasında!

Saçlarınız çok sağlıklı! Kesinlikle dökülmüyor! Zaten saçlarınız da kalın telli! Bize ihtiyacınız hala var!

Rüzgârda, karda, çamurda, her şart ve koşulda, saçlarınız sizinle ve güçlü. Ama herşey bir yere kadar. Zaman, aşındırmak için vardır. Ve herkesin başından gidenler, sizin de başınızdan gitmeye başlayacaktır. Saçlarınız tek tek gitmeye başlamadan ve siz de sırf bu yüzden eskiden olduğu gibi hemen hazırlanıp dışarı çıkamamaya başlamadan önce, Kara Sarımsaklı Vusla Şampuan ve Kara Sarımsaklı Vusla Serum kullanın. Zamanın ve zamanın size yaşattığı güzelliklerin kıymetini bilin. Bozulmadan önce korumayı öğrenmek, kötü tecrübelerden uzak ve güzel bir hayat vaat eder kadına ve erkeğe. Şimdi telefonun ucunda daha fazla bilgi ile sizleri bekliyoruz. Başınıza güzel bir şeyler getireceğiz. Siz, isterseniz.

 

 

Son Güncelleme: 22.08.2016 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.