26 Kasım 2015 Perşembe 15:16
Öğretmen Çocuğuna Bakılmadığını Söyledi ! Kadın Doktoru Öldüresiye Darp Etti

 

Y., hastanede çocuğu ile ilgilenilmediği gerekçesiyle doktorla tartışmaya başladı. İddiaya göre Acil Tıp Uzmanı Dr. Seval Türkan, Erdal Y.'ye yapılan tedavi hakkında bilgi verdiği sırada saldırıya uğradı.

DEFALARCA YUMRUKLADI

Kadın doktoru defalarca yumruklayan ErkanY., hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirilebildi. Yüzüne aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Dr. Türkan'a ilk müdahale meslektaşları tarafından yapıldı.

Ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hekimin elmacık kemiğinde kırık, sol gözaltında 7 santimetre uzunluğunda kesik belirlendi.

Hastane tarafından 10 günlük iş göremezlik raporu verilen Dr. Türkan, "Bir anda saldırdı. Ne olduğunu bile anlayamadım. Gözaltıma 8 dikiş atıldı. Elmacık kemiğimde kırık var. Bu adam beni öldüresiye dövdü ve şu an serbest kaldı. Bu nasıl bir adalet?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Türkan'ı darp eden ve polis tarafından gözaltına alınan PDR öğretmeni Erkan Y.'nin, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Uygun, PDR öğretmenlerinin üniversitede öfke kontrolüile ilgili ders aldıktan sonra görev yaptıkları okullarda öfke kontrolü ara başlığında öğrencilere ders verdikleri bilgisini verdi.

Son Güncelleme: 26.11.2015 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.