31 Aralık 2016 Cumartesi 12:02
Sağlık Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alacak ? İşte detayları

 Toplam 18 personel alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, uzman personel alımına çıkmıştır. Kurum adaylarda bazı şartlar aramaktadır. 

Tüm kamuya personel alımları, KPSS şartsız personel alımlarından haberdar olmak için KPSS CAFE Facebook grubumuza üye olabilir, mobil uygulamalarımızı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. ÜCRETSİZ GRUP

 Sağlık Bakanlığı personel alımları kapsamında 3 AB İhale/ Satın Alma Uzmanı, 2 AB Raporlama ve Dokümantasyon Uzmanı, 4 Tahakkuk ve Bordro Asistanı uzman personel alımı yapacak.

Teknik Takım Koordinatörü, AB İhale/ Satın Alma Asistanı, AB Finans Uzmanı, AB Finans Asistanı, AB Raporlama ve Dokümantasyon Asistanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, İşe Alım Uzmanı, Tahakkuk ve Bordro Uzmanı, Bilişim Teknolojileri Uzmanı için birer kişilik kadro açmıştır. 

ŞARTLAR NELERDİR? Sağlık Bakanlığı adayların, en az 4 yıllık üniversite mezunu olmaları, iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmeleri,  MS Office programları kullanabilmeleri gerekiyor. Ayrıca adayların iyi iletişim ve raporlama becerilerine sahip olmalarını ve iş deneyimine sahip olmalarını istemektedir.

 

Son Güncelleme: 31.12.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.