18 Ocak 2016 Pazartesi 14:02
Sağlık Uygulama Tebliğinde Önemli Değişiklik

18 Ocak 2016 Tarihli ve 29597 Sayılı Resmi Gazete’nin yayınlanmasıyla İzmir Ekonomi Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ yürürlüğe girdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliğinde yapılan değişikliklerine aşağıdaki Resmi Gazete bağlantısından ulaşabilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliğinde özellikle değiştirilen bölüm şu şekilde;

Eski hali: Sözleşmesiz özel sağlık hizmeti sunucularından alınan sağlık hizmeti bedellerinin Kurumca karşılanabilmesi için sağlık hizmetinin, acil müdahale edilmemesi halinde uzuv kaybı ve/veya vücut fonksiyonunu kaybetmesine sebep olacak durumlar nedeniyle alınmış olması ve bu durumun Kurumun inceleme birimince kabul edilmesi gereklidir. Söz konusu durumlar dışında sözleşmesiz özel sağlık hizmeti sunucularından alınan sağlık hizmeti bedelleri Kurumca karşılanmaz.

Yeni Hali: Acil haller dışında sözleşmesiz özel sağlık hizmeti sunucularından alınan sağlık hizmeti bedelleri Kurumca ödenmez. Sözleşmesiz özel sağlık hizmeti sunucularından acil hallerde alınan sağlık hizmetlerinin bedellerinin ödenebilmesi için bu durumun Kurum inceleme birimlerince kabul edilmesi gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliğinde yapılantüm değişiklikler için aşağıdaki bağlantıyı kulanınız.

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

YÖNETMELİK

İzmir Ekonomi Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞ

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

İLÂNLAR

Yargı İlânları
Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
Çeşitli İlânlar
T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Son Güncelleme: 18.01.2016 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.