26 Ekim 2016 Çarşamba 09:27
Vücudunda Tümör Olan Bebek Dünyada bir ilk! İki Kez Dünyaya Geldi !

Amerika Birleşik Devletleri'nde, vücudunda tümör tespit edilen 23 haftalık bir bebek, anne karnından çıkarıldı ve ameliyata alındı. Tümör temizlendikten sonra yeniden anne karnına yerleştirilen bebek 12 hafta sonra, bu kez sağlıklı olarak dünyaya geldi.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bu bebek dünyaya iki kez geldi. Anne Margaret Boemer hamileliğinin 16. haftasında bebeğinin kuyruk sokumunda bir tümör olduğunu öğrendi.

Kontrollerde bebeğin her gün biraz daha kötüye gittiği ve kalbinin iflas etmek üzere olduğu görüldü. Bunun üzerine doktorlar bebeği 23 haftalıkken anne karnından çıkardı.

5 saat süren ameliyatta tümörün yüzde 90'ı temizlendi, bebek tekrar anne karnına yerleştirdi. "Lynlee Hope" adı verilen bebek operasyondan 12 hafta sonra 'ikinci kez' ve sağlıklı olarak dünyaya gözlerini açtı.

Lynlee Hope 8 günlükken ikinci kez ameliyata alındı ve tümör bu kez tamamen temizlendi.

Son Güncelleme: 26.10.2016 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.