25 Şubat 2014 Salı 16:14
Yardıma Giderken Canından Oldu

Ağrı'da iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı trafik kazasında ölen ve yaralananların kimlikleri belli oldu. Kazada hayatını kaybeden kişinin, otomobilde sıkışan yaralıları kurtarmaya çalışırken, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

 

Van'dan Ağrı yönüne giden Mehmetcan Uğuz yönetimindeki 65 HL 141 plakalı otomobilin, Ağrı Yüzüncü yıl Mahallesi'nde yoldaki buzlanmadan dolayı şarampole devrilmesi sonucu, 8 aylık hamile Sacide Altun ile 3 kişi yaralandı. Bu sırada yoldan otomobiliyle geçen Beşir Babar (52) aracını park ederek, yaralılara yardım etmeye çalıştı.

 

 

Araçta sıkışan hamile kadın ile yanındakileri çıkarmaya çalışan Babar, bu sırada Ekrem Kalbaşı yönetimindeki 04 N 1202 plakalı minibüs ile Abubekir Filiz yönetimindeki 65 NN 721 plakalı otomobilin aynı yere devrilmesi sonucu yaralandı.

 

 

Durumu ağır olan Babar, 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

Bu arada zincirleme trafik kazasında yaralananların sürücüler Filiz ve Uğuz ile Sacide Altun, Nurettin Kaşar, İhsan Uğuz, Hüseyin Adanur, Gülhan Filiz, Adem Algör, Davut Adıgüzel, Halit Kara, Vesile Bayram, Memet Yakut, Ahmet Taştan, Nurcan Özdemir, Hacı Özdemir, Delal Bahadır ve Emrah Aslan olduğu belirlendi.

Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların tedavileri sürüyor

 

 

Bizlerde agridahaber.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Son Güncelleme: 25.02.2014 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.