05 Mart 2017 Pazar 15:30
Yeşilay Haftası Kutlandı

Elazığ'da Yeşilay Haftası kapsamında "bağımlılıkla mücadele" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

Ahmet Aytar Meydanı'nda başlayan bisiklet turu, Öğretmen Evi önünde son buldu.

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, yaptığı konuşmada, Yeşilay'ın kurulduğu günden bugüne kadar madde bağımlılığı ve benzeri zararlı alışkanlıklarla sürekli mücadele etmekte olan bir kuruluş olduğunu söyledi.

Bağlıtaş, "Bu bisiklet yarışının amacı kamuoyunu, toplumu madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklarla mücadele eden Yeşilay'ın hizmetlerine yönelik bir tanıtım faaliyeti ve farkındalık faaliyeti. Biz de Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımızı, gençlerimizi bu zararlı alışkanlıklardan kurtulmaları için bütün çabamızla faaliyet yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu

Yarışmaya katılan Neslihan Çetin ise Yeşilay Haftası için pedal çevirdiğini belirterek herkese zararlı alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir yaşam dilediğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 05.03.2017 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.