20 Haziran 2018 Çarşamba 20:09
10 Yıldır Konulmayan Teşhis 2 Tesisatçı Koydu

Kathi Wilson yıllarca hastalığının ne olduğunu öğrenmek için hastane hastane dolaştı. 

Ancak sorununun ne olduğunu bir türlü öğrenemedi, doktorlar talihsiz kadının hastalığının ne olduğunu bir türlü tespit edemiyorlardı. 

41 yaşındaki Kathi Wilson, kendisini sürekli yorgun hissediyordu. Öyle ki artık yürümekte bile zorlanıyordu. Bu nedenle de zamanının çoğunu evde uyuyarak geçiriyordu. 

Ancak üstünden 10 yıl geçse de şans Kathi Wilson'ın yüzüne güldü. Yıllarca doktor doktor gezip bir sonuç alamayan kadının sorununu iki tesisatçı çözdü. 

Banyosunu yeniletmeye karar veren kadın bu kararla aslında yıllarca süren sağlık sorunundan kurtulmak için de bir adım atmış oldu. 

Biri elektrikçi diğeri de tesisatçı olan iki kişi, kadının banyosundaki şofbeni değiştirirken yenisiyle değiştirirken bir şey fark ettiler.

Şofben düzgün bir şekilde monte edilmemişti. Bu da gaz kaçağına sebep olmuştu.  Bu durum da talihsiz kadının yıllarca kendisini yorgun ve hasta hissetmesine sebep olmuştu.

Yıllarca derdine derman bulamayan kadın, yaşadığı sağlık sorunundan kurtulduğu için evine gelen işçilere minnettar olduğunu söyledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.