02 Nisan 2021 Cuma 20:35
2 Nisan 2021 Koronavirüs Vaka Tablosu Yayınlandı

Koronavirüs tablosu son dakika gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs vaka sayısı, ölü sayısı ve iyileşen hasta sayısı olmak üzere ayrıntılar günlük olarak Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılıyor. Bugünkü koronavirüs tablosu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki son dakika bugünkü Türkiye 2 Nisan koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu? İşte korona tablosu ile ilgili detaylar...

Koronavirüs tablosu detayları merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosunu günlük olarak açıklıyor. Koronavirüs tablosunda, koronavirüs vaka sayısı, ölü sayısı, test sayısı ve iyileşen hasta sayısı olmak üzere pek çok ayrıntı yer alıyor. 2 Nisan bugünkü korona tablosu gelişmeleri ise araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Son dakika Türkiye koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısında son durum nedir?

2 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı. Bugünkü yani 2 Nisan korona tablosunda vaka sayısı 42.308, hasta sayısı 1471, ölü sayısı 179 ve iyileşen hasta sayısı 24.419 oldu.

KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM NEDİR? 

En son 1 Nisan 2021 koronavirüs tablosu açıklandı. 1 Nisan koronavirüs tablosunda vaka sayısı 40.806, hasta sayısı 1.424, ölü sayısı 176 ve iyileşen sayısı 20.817 olarak yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.