26 Şubat 2018 Pazartesi 15:55
Canan Karatay'dan Antidepresan Açıklaması: Abim Onun yüzünden intihar etti!

Günümüzde peynir ekmek gibi antidepresan kullanıldığını söyleyen Karatay, kişiliği bozduğunu ve intihara sürüklediğini belirtti. İki aile büyüğünü atidepresan yüzünden kaybettiğini söyleyen Karatay, “Abim depresyona girdi. Depresyon yaşaması normal, normal olmayan bu dönemde en önemli hekimlerin 3 ayrı antidepresan vermiş olması. İlaçlar kötü etkiledi ve sonunda intihar etti.” dedi.

“Tek Hayalim Sağlıklı Bir Toplum”

56 yıllık hekim olarak hakiki hekimlerle yetiştiğini söyleyen Karatay, “Modern tıbba, ilaç endüstrisine hizmet edenlerle yetişmedik.” dedi. Tek hayalinin sağlıklı bir toplum ve gençlik olduğunu söyleyen Karatay, “‘mutlu yaşlılık’ geçirmek diye bir şey var. Sorunsuz, sağlıklı beden ve ruha sahip olmak bizim elimizde. Hastalıklar ilaç eksikliğinden değil, vücuttaki temel bozukluklardan kaynaklanıyor. Depresyon, tansiyon ilaç eksikliğinden değil. Mide bulantısı, ülser ilaç eksikliğinden değil. Dünya bunu inceliyor artık. Hakiki tıp bu.” şeklinde konuştu.

“Abim Antidepresandan İntihar Etti”

Anti depresanların bazen işe yaradığını ama kişiliği bozarak intihara sürüklediğini söyleyen Karatay “İki aile büyüğümü antidepresan yüzünden kaybettim. Biri abimdi, intihar etti. Babamı kaybettiğimizde 25 yaşındaydı. Herkes babasını kaybedince üzülür, çok sarsıldık. Abim depresyona girdi.Hekimler 3 ayrı antidepresan verdi. İlaçlar kötü etkiledi, sonunda intihar etti. Diğeri de halamın oğluydu. Antidepresan kullanıyordu, bağırsak felci oldu.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.