17 Şubat 2018 Cumartesi 20:10
Canan Karatay Yine ezber bozdu: Tüm Kronik Hastalıklar iyileşir

Karatay ilaçsız iyileşebilen hastalıkları açıkladı

Canan Karatay: ''Tüm kronik hastalıklar iyileşir''

Prof. Dr. Canan Karatay yine ezber bozan bir açıklamaya imzasını attı. Karatay "Başta diyabet olmak üzere tüm kronik hastalıklar iyileşebilir" dedi.

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yeni kitabının tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında, tıbbın, objesi insan olan tek sanat olduğunu belirterek, her hastanın kendine has kişiliği ve özelliğinin bulunduğunu söyledi.

İşte Karatay'ın açıklamaları:

İlaça mahkum olmuş, 'ölene kadar bu ilaçları içeceksin' diye beyinleri yıkanmış diyabet hastalarının ve diğer kronik dejeneratif hastalıklardan muzdarip insanların, bu hastalıkların kalıcı olarak tedavi edilebileceğini ve ilaçlardan kurtulabileceğini bilmek en insani haklarıdır. Yani başta diyabet olmak üzere tüm kronik dejeneratif hastalıklar iyileştirilebilir.

Doğallıklarını kaybetmiş, işlenmiş, bozulmuş, kimyasallarla boyanmış, ilaçlanmış, yapaylaştırılmış makro besinler, yani yediğimiz sağlıksız proteinler, karbonhidratlar ve trans yağlar, hücrelerin normal çalışmasını engellemeye başlayınca, vitamin ve mineraller de vücuda yeterli oranda giremiyor ya da vücutta etkili bir şekilde üretilemiyor.

Vücutta yeterli miktarda katalizör ya da kofaktör bulunmadığı zaman, tüm hücrelerin yanı sıra, beynin, sinir, bağışıklık sistemleriyle bütün doku ve organlarda bozukluk ve aksaklıklar ortaya çıkar.

Hangi hastalıklar iyileşir diye baktığımızda, kronik inflamasyon, insülin direnci, obezite, diyabet, hipertansiyon, haşimato, depresyon, unutkanlık, kronik artrit, eklem ve kas ağrıları, polikistik over, fibrokistik meme, fibromiyalji, kanser ve tüm kronik dejeneratif hastalıkların iyileşmesi mümkün.

Genetik ve 'iyileşmez' söyleminin unutulması şart. Kan şekeri ve insülin hormonunun kanda uzun süre yüksek seyrederse mikropsuz kronik yangın başlar. Önemli olan bu yangını başlatmamaktır.

Prof. Dr. Karatay, "Mutluluk hormonu serotoninin yüzde 90'ı bağırsaklardaki dost bakteriler tarafından üretiliyor. Bu nedenle lahana, karnabahar, turp, soğan, sarımsak gibi doğal prebiyotikler ve doğal ev yoğurdu çok önemli" dedi.

Son Güncelleme: 18.02.2018 06:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem Türk 2018-02-17 21:21:19

Ben buna inanıyorum.Fakat Sayin Erdoğan yazma,okuma seferbeyliğini başlatmasi lazım.Bütün TV kanallar hergün bir hastalık ve onun terapisi hakinda bilgi vermesi lazım.Böylelikle halk bilinclenir ve ülke hem kalknir ,hem zenginleşir,hemde sağlam topluma kavuşur.

Avatar
Kaan akar 2018-02-18 11:09:39

Bence sayın hocami acil olarak sağlık bakanı yapılması gereklidir.

Avatar
Kaan akar 2018-02-18 11:10:26

Bence sayın hocami acil olarak sağlık bakanı yapılması gereklidir.