14 Nisan 2018 Cumartesi 18:02
Canan Karatay: "Zeytin Yağı Ana Sütü ile Aynıdır" dedi kafaya dikip içti!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Zincirli Han'da 'Zeytinyağı Günleri' tanıtım etkinliği düzenledi. Prof. Dr. Canan Karatay, etkinliğe davetli olarak katıldı. Karatay'ı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ve ekibi, Kadın Mehteran Takımı ve Kadın Efeler'in oynadığı zeybek oyunuyla karşıladı.

'DÜNYANIN EN İYİ ZEYTİNİ BURADA YETİŞİYOR'

Zeytinyağlı yemeklerinin tanıtımı için mutfağa Karatay ile birlikte giren Başkan Çerçioğlu, "Aydın zeytinyağı, dünyanın aroması en güzel ve en yüksek olan zeytinyağıdır. Eğer ülkemizde zeytinyağının tüketimini artırabilirsek, birçok hastalıkların önüne geçmiş olacağız. Aydın kestane, zeytin ve zeytinyağı üretiminde de Türkiye'de birinci sırada. Aydın'da 23 milyon ağaç zeytin var. Belediye Başkanı olarak herkese zeytin dikmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.