27 Şubat 2020 Perşembe 13:38
Coronavirüs İhbar edene 1400 Dolar!

Çin'in Hubey eyaletine bağlı bir milyon kişinin yaşadığı Qianjiang kentinde corona virüsüne yakalandığını ve hastaneye başvurarak bunu kanıtlayan kişiye 1400 dolar para ödülü verilecek.

Qianjiang kentinde şimdiye kadar 197 corona virüs vakasına rastlandı, kent yetkilileri virüsün yayılmasını önlemek için para ödülü gibi yöntemlere başvuruyor.Çin'de Qianjiang kenti dışında bazı bölgelerde corona virüsü ile mücadele için "para ödülü" yöntemine başvuruluyor.

Yeni tip Corona virüsünün merkezi olan Hubey bölgesinde şimdiye kadar 65 bin vakaya rastlandı ve 2 bin 600 ölüm yaşandı.Dünya çapında ise yeni tip corona virüs vakası 80 bini aşarken, 2 bin 800'den fazla insan yaşamını yitirdi.

DANİMARKA VE ESTONYA’DA İLK VAKALAR

Danimarka'da ilk corona virüs vakası tespit edildi. Hastanın İtalya'nın kuzeyinden kayak tatilinden dönen bir kişi olduğu belirtiliyor.

Estonya da ülkedeki ilk corona virüs vakasının görüldüğünü duyurdu

TÜRKİYE VİRÜS KUŞATMASINDA

İran'da yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle vaka sayısı 141’e ölü sayısı 22'ye yükseldi. Irak’ta virüs nedeniyle 6 kişi yaşamını yitirirken Yunanistan ve Gürcistan’da 1’er vaka tespit edildi.

İRAN'DA 26 ÖLÜ

İran'da corona virüs nedeniyle 4 kişi daha hayatını kaybetti, ölü sayısı 26'ya, vaka sayısı 245'e yükseldi.

Son Güncelleme: 27.02.2020 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.