31 Ocak 2019 Perşembe 14:24
Evinizde Mutlaka Bulundurun! Faydaları Bitmiyor!

Dünyanın en çok bilinen ve hemen hemen her kültürde kendine yer bulan zencefilin bilinmeyen faydalarını bilmek ve bu faydalardan yararlanmak istiyorsanız bu haber tam size göre…

Birçok kadının en önemli sorunlarından biri selülittir. Bu hoş olmayan görüntüden kurtulmak için zencefilden yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Ilık su ile zencefili karıştırmak ve lifle cildiniz uygulamak. Bu işlemin hafta da 2 kez tekrar ederseniz selülitlerin yok olduğunu göreceksiniz. 

Eğer sindirim problemleriniz varsa ve sık sık mide bulantısından şikâyet ediyorsanız taze zencefil çayı içerek bu şikayetlerinizden kurtulabilirsiniz.  Zencefil sadece taze ya da toz olarak değil yağ şeklinde de fayda sağlar. Bunun içine ellerinize her gün zencefil yağı sürün. Elleriniz yumuşacık olacaktır. 

Zencefil bedeninizi güçlendirir ve çeşitli hastalıklara karşı direncinizi artırır. 

Kadınlar adet sancıları her zaman rahatsız edici olur. Her ay çekilen bu ağrılardan zencefil çayı ile kurtulabilirsiniz. Bir bardak sıcak suyun içine 2 damla limon bir kaşık bal ve bir kaşık toz zencefil katarak içmeyi deneyin. Ağrıların azaldığını göreceksiniz.  Zencefil tüketimi beyin hücrelerinin yenilenmesini sağlarken Alzheimer ve Parkinson gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini azaltır. 

Zencefil çok miktarda anti-oksidan içerir ve vücudun yenilenmesini sağlayarak yaşlanmasını önler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.