05 Kasım 2020 Perşembe 22:14
Fahrettin Koca’dan Ayda ve Elif’e Ziyaret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günler sonra enkazdan sağ olarak kurtarılan Elif Perinçek ile Ayda Gezgin’i hastanede ziyaret etti.

Elif ile Ayda’nın sağlık durumları hakkında bilgi veren Koca “Ayda bebeğimizi ziyaret ettim, ağır bakımda. Genel durumunun uygun olduğunu, bugün yahut yarın servise çıkarılabileceğini söyleyebilirim.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'deki depremde yaralı olarak kurtarılan ikizler Ezel, Elzem ve kardeşleri Elif Perinçek'i tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde ziyaret etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'deki depremde 91 saat sonra yaralı olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'i tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde ziyaret etti.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'deki depremde yaralı olarak kurtarılan Günay Işık'ı tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde ziyaret etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'deki depremde 33 saat sonra yaralı olarak kurtarılan Ahmet Çitim'i tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'deki depremde yaralı olarak kurtarılan İnci Okan'ı tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.