19 Mart 2020 Perşembe 12:55
Koronavirüs Vakaları git gide artıyor!

Almanya'da koronavirüs vakaları 2 bin 801'den 10 bin 999'a yükseldi. Çin'den ise, ilk kez ülke içi kaynaklı Covid-19 tespit edilemediği bilgisi geldi; 34 yeni vakanın tümü "ithal". ABD'de ölü sayısı artarken, Rusya, Kosta Rika ve Meksika'dan ilk ölüm haberleri geldi. İşte, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında son durum

TOPLAM ÖLÜ SAYISI

Covid-19 görülen ülkelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesi, dünya genelinde yeni tip koronavirüs vaka sayısını 219 bin 265 olarak bildirdi.

Siteye göre, Covid-19 nedeniyle toplam 8 bin 968 kişi öldü, 85 bin 745 kişi de iyileşti.

RUSYA'DA İLK ÖLÜM

Rusya'da koronavirüse bağlı ilk ölüm gerçekleşirken hayatını kaybeden kişinin 79 yaşında bir kadın olduğu da belirtildi.

ALMANYA'DA BİR GÜNDE 8 BİNİ AŞKIN VAKA

Almanya'da koronavirüs vakaları 2 bin 801'den 10 bin 999'a yükseldi. Almanya'da şu ana kadar bir günde 31 ölüm bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.