19 Nisan 2021 Pazartesi 22:05
Koronavirüse Yakalanan Anne Bebeğini Kaybetti

Koronavirüse yakalandı: Önce bebeğini sonra hayatını kaybetti

Zonguldak'ta yaşayan 31 yaşındaki Gülhan Baruönü Sancı, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Sancı'nın gebeliği, 5'inci ayında virüse yakalandıktan sonra sonlandırılmıştı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde corona virüse yakalandıktan sonra gebeliği sonlandırılan genç kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Filyos beldesinde yaşayan 31 yaşındaki Gülhan Baruönü Sancı, 2015 yılında Kemal Sancı ile evlendikten bir süre sonra tüp bebek tedavisi görmeye başladı.

BEBEĞİNİ KAYBETTİKTEN SONRA FENALAŞTI

Bu esnada İstanbul’a yerleşen Sancı, gebeliğinin 5. ayında corona virüsüne yakalandı. İstanbul Başakşehir Çam ve Şakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan hamile kadının gebeliği, corona virüs tedavisi sırasında sonlandırıldı.

Bebeğini kaybettikten sonra fenalaşan genç kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Genç kadının cenazesinin yarın Filyos beldesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Koronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.