04 Şubat 2018 Pazar 15:38
Malatya’da kanser paneli düzenlenecek

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde İnönü Üniversitesi, Sağlık İl Müdürlüğü ve Türkiye Fizyoterapistler Derneğinin katkıları ile "Kansere Çok Yönlü Bakış" konulu bir panel düzenlenecek.

Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Kansere Çok Yönlü Bakış" konulu panelin 6 Şubat Salı günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonunda düzenleneceği belirtildi. Prof. Dr. Hatice Birgül Çamurcu moderatörlüğünde yapılacak olan panelde, Prof. Dr.Gülşen Güneş’in “Kanser Tanımı-Kanserden Korunma”, Yrd.Doç.Dr. Burcu Talu’nun “Egzersiz Kanser Patofizyolojisini Nasıl Etkiler?”, Yrd.Doç.Dr. Bircan Ulaş Kadıoğlu’nun “Kanserde Beslenme”, Doç. Dr. Rukiye Aylaz’ın “Kanserde Hemşirelik Bakımı”, Doç. Dr.Recep Bentli’nin “Kanser Erken Teşhis-Tarama ve Eğitim Merkezi Hizmetleri” konularında bilgiler vereceği kaydedildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan panele tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.