05 Mayıs 2015 Salı 00:58
ABDULLAH ATALAY; AĞRI HALKI BAŞBAKANI BEKLİYOR

Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayı Abdullah Atalay, 6 Mayıs 2015 tarihinde Ağrı’ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yapacağı mitinge Ağrılıları davet etti.


Ağrılıların kuruluşundan bu güne kadar Ak Parti’ye teveccüh gösterdiğini söyleyen Atalay, “ 2002 yılında kurulan Ak Parti, Türkiye’nin partisi olma yolunda hızla büyürken, en büyük desteklerden birini de Ağrı’dan aldı. Gerek seçimlerde, gerek referandumda, gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aynı teveccühü göstererek desteğini hep gösterdi.  Bu defa ülke olarak çok kritik bir noktada bulunuyoruz. Ülkenin barışa ve huzura kavuşmasının en önemli ayağı olan Başkanlık sistemine geçilebilmesi için Ağrı’nın da önemli desteğine ihtiyacımız olacak.”


Yeni Türkiye sloganı ile siyasette yeni bir ufuk açan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 16:00’da Ağrı Dörtyol kavşağında bizlerle buluşacak. Yeni Türkiye’ye bizleri götürecek olan seçim beyannamemize sahip çıkacak tüm Ağrılıları bu büyük mitingimize bekliyorum” dedi

 

 

Son Güncelleme: 05.05.2015 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.