09 Mart 2014 Pazar 18:44
Ağrı, Başbakan İçin Hazırlanıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mart Pazartesi günü Ağrı’da yapacağı miting için hazırlıklarda sona gelindi.

 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yerel seçimleri kapsamında Ağrı’da yapacağı miting öncesi hazırlıklar da son aşamaya gelindi. Pazartesi günü kent merkezinde yapılacak olan miting için halk coşkulu bir heyecan içine girdi. AK Parti Ağrı Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Başbakanın yoğun programları dahilinde Ağrı’yı da ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını belirtti. Çelebi, “Yarın 12:00’da Başbakanımızı havalimanında karşılayacağız. Akabinde havalimanından sonra üstad Necip Fazıl Kısakürek adını İmam Hatip okulumuza verdik. 32 derslik ortaokul, 32 derslikli lise ve 300 kişilik bir pansiyonumuz var. Sayın Başbakanımızın vakitleri olursa bu okulumuzun açılışını yaptırmayı düşünüyoruz. Bizim için ilimiz için çok önemli bir an. Bizde heyecanla sayın Başbakanımız bekliyoruz. Özellikle son 12 yıl içinde Ak Parti yönetimi Ağrı’ya getirdiği yatırımlar bizim açımızdan çok önemli ve bunun neticesinde 5.7 katrilyon yatırım var. Eğitim, sağlık, ulaşım, emniyet ve adli yargı ile ilgili konularda yatırım geldi. Özellikle eğitim alanında 2013-2014 yıllarına ait Hamur hariç tüm ilçelerimize ve il merkezimize İmam Hatip Liseleri yapıldı. En sonda 31 Aralık 2013 itibariyle 5 milyon TL il özel idaremize ekstradan bütçe verildi. İlimiz şuanda bir karnaval gibi her tarafta Ak Partimizin flamaları sayın Başbakanımızın resimleri ile süslendi. Bizlerde gece boyunca da sabaha kadar çalışacağız. Daha önceki mitinglerimizin en az iki katı kadar vatandaşlarımızla yarın 12.30 itibariyle sayın Başbakanımızı düğünsel ve coşkulu bir şekilde karşılayacağız” dedi.

 

Ağrı halkı olarak Başbakana olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ifade eden Yücel Duman isimli vatandaş, “Yarın inşallah Başbakanımızı miting alanında karşılayacağız. Tüm ilçelerimiz ile birlikte miting alanında olacağız. Başbakanımızı bu yolda daima destekliyoruz. Yapacağı hizmetlerden dolayı ona teşekkür ediyoruz” dedi.






Son Güncelleme: 09.03.2014 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.