19 Mart 2014 Çarşamba 13:59
Ağrı'da AK Parti Ev Toplantıları ve Esnaf Ziyaretleri Yapıyor

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı Mahallelerde Ev toplantılarında mahalleliler ile bir araya geliyor.

 

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Fatma Salman ve Kerim Yıldız, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Ağrı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları, Mahallelerde Ev toplantılarında mahalleliler ile bir araya geldiler.  Mahallelerde yapılan ev toplantılarına bölge halkı büyük ilgi gösterdi.

 

       Ak Parti Ağrı il başkanlığı 30 Mart seçim çalışmalarını son surat devam ettiriyor. Yapılan ev toplantılarında halkın büyük teveccühüyle karşılanan Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas AYDIN Başkanlığındaki heyet , “Ağrı hak ettiği değere kavuşacak. Laf ile değil, İcraatlar la geldik” sloganıyla halkın karşısına çıkıyor. Toplantılarda Ak Parti’nin 11 yıllık icraatlarının yanı sıra, Belediye başkan adayı Hasan ARSLAN’ın Ağrı İçin projeleri de halkın takdirine sunuluyor.

 

     Gittikleri her yerde sevgi seliyle karşılaştıklarını söyleyen Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas AYDIN  “Biz inanmadığımız hiçbir şeyi halkımıza sunmuyoruz. Tüm Ak Parti kadrolarla gündüz esnaf ziyaretleriyle, Akşam ise ev toplantılarıyla bir hizmet partisi olan Ak Parti’yi neden tercih etmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Zaten Ağrı halkı Kurulduğundan bu yana Ak Parti’ye en çok destek vermiş ve Ak Parti’nin icraatlarını hep tatktir etmiş kadrişins bir halktır. Bu yüzden Ak Kadrolar olarak bizlerde kadirşinas halkımızın daha iyi koşullarda yaşaması ve refah düzeyinin artması için; elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz…” dedi 

 

     Gündüz esnaf ziyaretlerinde bulunan Ak Parti İl Başkanı, belediye başkan adayı, millettekileri ve beraberindeki heyet Esnafların sorunlarını dinleyip taleplerini aldılar.





















Son Güncelleme: 19.03.2014 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.