06 Mart 2014 Perşembe 17:11
Ağrıda DSP İl ve İlçe Yönetimleri AK Partiye Katıldı

Ağrı'da DSP İl Başkanı Musa Avşin'in de aralarında bulunduğu il ve ilçe yönetimlerinden 150 kişi törenle Ak Parti'ye katıldı.

 

Partiye katılım için AK Parti seçim irtibat bürosunda düzenlenen programda, AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Ağrı Belediye Başkanı ve Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Hasan Arslan, DSP Ağrı İl Başkanı Musa Avşin ile DSP il ve ilçe yönetimlerinden 150 kişi ve Akbulut ailesine mensup bir grup yer aldı. Avşin, burada yaptığı konuşmada, "Kentimizin evladı, bizden biri olan AK Parti Belediye Başkanımıza destek olmak için DSP olarak Ak Parti'ye katıldık. Bugünden itibaren var gücümüzle Ak Parti'ye çalışacağız" dedi.

 

Ak Parti'ye katılan Akbulut ailesinden Kasım Akbulut ise "Bizim bu partiye geçmemizdeki en büyük etken Ağrı'mız, gerisi teferruattır. Allah'ın izniyle güzel kentimize rahmet yağıyor. Ağrı için canımız feda, tüm gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. Başkan Arslan da büyüyen Türkiye'nin büyüyen Ağrı'sına 5 yıldır hizmet ettiklerini belirterek, "Bugün aramızda değerli büyüklerimiz ve DSP İl Başkanı ve yönetimi tamamıyla AK Parti'mize geçmişlerdir, hayırlı olsun. 

 

Yaptığımız bu hizmetleri yeterli görmüyoruz daha çok hizmet yapacağız, daha çok kentimizi güzelleştirip modern marka haline getireceğiz" ifadelerini kullandı. - Ağrı







Son Güncelleme: 07.03.2014 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.