20 Mayıs 2015 Çarşamba 02:05
Ağrı'da HDP Binalarındaki Patlamalar Protesto Edildi

Ağrı'da HDP Binalarındaki Patlamalar Protesto Edildi


AĞRI  - Mersin ve Adana'da HDP binalarında meydana gelen patlamalar, Ağrı'da protesto edildi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğündeki bir grup, merkez seçim bürosu önünde toplandı. Slogan atarak patlamaları kınayan grup, Eski Van Caddesi'ne kadar yürüdü.

DBP Ağrı İl Eş Başkanı Necmettin Efe, yaptığı konuşmada, saldırının HDP'li yöneticilerin toplantısına denk getirilmesinin bir katliam girişimi olduğu ileri sürdü.

Efe, şöyle devam etti:

"Yapılan hiçbir saldırıya HDP tarafından karşılık verilmediği, aksine hep sağduyu çağrısında bulunuldu. HDP her geçen gün oylarını artırmaktadır. Onun için bunlar paniğe yakalandı. AKP bu saldırı ve provokasyonlar ile 7 Haziran seçimlerini etkilemeye çalışıyor. Kamuoyu bilmeli ki artık seçim güvenliği diye bir şey kalmamıştır. Bu temelde partimize yönelik bu saldırıları nefretle kınıyor, gereken cevap 7 Haziran'da vereceğimizi belirtiyoruz."

Açıklamanın ardından grup olaysız dağıldı.

 

Son Güncelleme: 20.05.2015 02:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.