30 Mayıs 2014 Cuma 10:49
AĞRI'DA OY KULLANAMAYACAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ?

CHP, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Anayasa değişikliği referandumunda oyunu kullanamadığını herkes çok iyi hatırlar. O dönem bununla ilgili yapılan sosyam medya geyikleri, bu konunun ne kadar alaycı bir durumla karşı karşıya kalınacağını gösteren önemli bir durum.

 

 

 

Ağrı Belediye Başkan adaylarından biri de 1 Haziran 2014 tarihinde oyunu kullanamayacak. Peki kim bu isim?

 

 

 

Kendine oy kullanamayacak olan kişi Saadet Partisi adayı Fatih Aydın.

 

Fatih Aydın’ın yerleşim adresi Ankara olduğu için kendisine oy veremeyecek.

 

 

 

Seçim çalışmalarında Ağrı’dan değil Ankara’dan gelen gençlerle çalışma yapan Aydın’ın kendisine oy kullanamayacak olması vatandaş arasında da iyice dillendirilmeye başlanmış durumda.

 

 

 

Cumhuriyet Caddesinde Hakim Kaya isimli bir vatandaş “ Hem kendisine oy kullanamıyor, hem de bizden oy istiyor. Kendisine oy vermeyen birine biz nasıl oy verelim. Çalışmalarında yanında gezen ve yanında olan Ağrılı sayısı yok denecek kadar az. Ağrılılar ile çalışmayan bir başkan nasıl bizden oy ister anlaşılmış bir şey değil “ diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.05.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.