03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:56
Ahmet Hakan Bahçeli'ye takıldı: 'Yaşandı Bitti'

Bahçeli'nin, sosyal medya hesabından yaptığı bu ilginç paylaşımı Ahmet Hakan, Hürriyet'te "Bahçeli’nin amacı ne? 5 adet komplo teorisi" başlığıyla kaleme aldı. 

Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yönelik "Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir" çağrısını değerlendiren Hakan "MHP lideri Devlet Bahçeli’den İYİ Parti’ye yönelik ’Yuvaya dönün’ çağrısında yer alan cümlelerden biri de şuydu: ’Her ne yaşandıysa geride kalmış, herkes için ders niteliğinde olmuştur.’İşte bu cümleyi okuyunca aklıma Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye armağan edebileceği şarkı aklıma geliverdi:90’lı yılların ikinci yarısı... ’Bebeto’ diye ün yapan Burak Kut, aniden ’önüme gelene bin tekme’ imajına bürünmeye karar vermiş ve şarkısını patlatmıştı:Yaşandı bitti saygısızca... Yaşandı bitti saygısızca..." diye yazdı.

Anahtar Kelimeler:
BahçeliAhmet Hakan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.