20 Nisan 2016 Çarşamba 15:48
Ak Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumunda Cem Afşin Akbay'a ödül

Ankara'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumunda, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay'a ödül verildi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen sempozyumda, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Gençlik" temalı yarışmada "Gençlerimizi Sokaktan Çekiyoruz" projesiyle dereceye giren Patnos Belediye Başkanı Akbay'a ödülünü verdi.

Akbay, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak "Gençlerimizi Sokaktan Çekiyoruz" projesiyle yarışmaya katılarak jüri özel ödülüne layık görüldüklerini söyledi.

Yaklaşık 500 genci sokaklardan ve kahve köşelerinden kurtararak sanat, spor, eğitim, tiyatro alanlarında kurs almalarının sağlandığını anlatan Akbay, şunları kaydetti:

"Gençlere yönelik çalışmalarımızdan dolayı bize layık görülen bu ödülü Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun elinden almamız bizim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı oldu. Gençlerimize usta öğreticiler eşliğinde akademik düzeyde dersler vermeye devam edeceğiz. Ayrıca belediyemiz bünyesindeki 'Adım Tiyatro Kulübü'nün gönüllüleri tarafından açılan standımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından ziyaret edildi. Bizlere bu imkanı sunan ve ödüllendiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığına ve Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye ilçem adına teşekkürlerimi sunarım."

 

ak-parti-5.-yerel-yonetimler-sempozyumunda-cem-afsin-akbaya-odul-.jpgak-parti-5.-yerel-yonetimler-sempozyumunda-cem-afsin-akbaya-odul--001.jpgak-parti-5.-yerel-yonetimler-sempozyumunda-cem-afsin-akbaya-odul--002.jpgak-parti-5.-yerel-yonetimler-sempozyumunda-cem-afsin-akbaya-odul--003.jpgak-parti-5.-yerel-yonetimler-sempozyumunda-cem-afsin-akbaya-odul--004.jpgak-parti-5.-yerel-yonetimler-sempozyumunda-cem-afsin-akbaya-odul--005.jpg

Son Güncelleme: 21.04.2016 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.