05 Mart 2014 Çarşamba 10:02
Ak Parti Ağrı İl Başkanı Aydın STK ve kanaat Önderleri Buluştu

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle biraraya geliyor.

 

 Yerel seçimler öncesi tüm ilçelerin kanaat önderleriyle buluşma programını tamamlamayı hedefleyen AK Parti Ağrı il Başkanı Av. Abbas Aydın, Ağrı Merkezdeki kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle ziyaret ederek Yerel seçimlerde destek istedi.

 

 

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, ‘’kanaat önderleri toplantılarının çok önemli olduğunu ifade ederek, kanaat önderlerinin her zaman kent adına söyleyecek sözleri olduğunu ifade etti. Aydın, Merkezi hükumetimizin ve yerel yönetimlerimizin 12 yıllık ak parti döneminde Ağrı’ya büyük hizmetleri oldu, bu hizmetlerin tamamlanması ve devam eden projelerin tamamlanması için Ak Parti olarak sizden destek istiyoruz. Köy yollarının sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. İnşallah önümüzdeki beş yılda köy yollarının il ve ilçe olarak yüzde yetmiş seviyesinde çalışmaları tamamlayacağız. Hizmet bizim işimiz ve aynı zamanda bölgemizdeki birlik, beraberlik, barış ve huzurun devamı için Ak Parti olarak sizden dua ve destek istiyoruz.’’Dedi.

 

Kanaat önderleri ve Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını söylediler.







Son Güncelleme: 05.03.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.