01 Mart 2015 Pazar 12:05
AK Parti Ağrı İl Başkanlığı Temayül Yoklaması

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, 96 aday adayı için temayül yoklaması yaptı.


15 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda yapılan temayül  yoklamaları için il yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyelerinden kurulan komisyonlarda, partililerin aday olarak görmek istediği 4 kişiyi belirlemek üzere sandık başına gitti.
Temayül yoklamasının sayımının komisyon üyelerince genel merkezde yapılacak.


AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye MYK kararları gereği adayların belirlenmesinde teşkilatların da adaylar üzerinde görüş almak üzere yapılan bit temayül yoklaması olduğunu belirtti.


Temayül yoklamasının Türkiye'nin hiçbir yerinde açıklanmadığını anımsatan Çetin, "Genel merkeze götürülüyor ve orada da açıklama yapılmıyor. Sadece teşkilatlar değerlendirmeler yaparken diyor ki getir bakalım teşkilatlar ne düşünmüş bu adaylar hakkında. Böyle bir çalışmaydı" dedi.


Çetin, "Katılım çok iyiydi ve salon doluydu. Bütün oy kullanabilecek düzeyde olan hasta veya il dışında olmayan herkesin gelip çok rahat ve şeffaf bir şekilde oyunu kullandı. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Katılımcı arkadaşlarında eline yüreğine sağlık. Teşkilatlarımızı tebrik ediyoruz" diye konuştu.
Raha sonda 25. dönem milletvekilliği seçimleri için bin 459 partili, 96 milletvekili aday adayı için temayül yoklaması yaptı.






Son Güncelleme: 01.03.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.