28 Nisan 2018 Cumartesi 15:46
Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı Fuat Erdem'den Ağrı'da Haber'e Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla seçim tarihinin 24 Haziran olarak belirlenmesinin ardından, milletvekilliği için başvuru yapan isimlerden olan Fuat Erdem Ağrı'da Haber imtiyaz sahibi ve Mazlumder Ağrı Şube başkanı Yüksel Aslan'ı ziyaret etti.. Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette, Ağrı ilinin gelişimi ve daha kaliteli bir yaşam seviyesine ulaşması için sorunlar ve çözümleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı Fuat Erdem konuşmasında: "Aday olmamdaki amaç milletvekili olabilmekten ziyade ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza karşı yürütülen algı operasyonları karşısında, daha önceleri köşe yazılarım ve tv programlarında verdiğim mücadeleyi siyasi arenaya ve meydanlara taşımaktır." diyerek aday adayı olmasında ki amacını belirtti.

Ağrı'da Haber (agridahaber.com) İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan bütün Milletvekili Aday Adaylarının Ağrı'nın menfaatlerini gözeterek hareket etmelerini, çalışmalarını temenni etti ve bütün milletvekili aday adaylarına başarılar diledi. Ardından kendisine yaptığı bu nazik ziyaretinden dolayı Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı Fuat Erdem'e teşekkür etti.

Fuat Erdem Kimdir ?

Fuat Erdem; 1976 Yılında Ağrı´da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Ağrı´da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümüne girdi. Bir yıl okuduktan sonra okulu bırakmak zorunda kaldı. 1997 yılında Ağrı Şeker Fabrikasında işçi olarak çalışmaya başladı. Gerek iş yerinde gerekse dışarıda birçok dernek ve sivil toplum örgütlerinde gönüllü olarak çalışmaya başladı. Sırasıyla Ağrı Spor Kulübü yöneticiliği ve Başkanlığı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreterliği, Futbol il Temsilciliği görevlerinde bulundu. Aynı dönemlerde yerel basında siyasi ve güncel konuları işleyerek köşe yazarlığı ve site editörlüğü yaptı. Daha sonra sendikacılık hayatına atılan Erdem, 2010 yılında Şeker-İş Sendikası Ağrı Şubesi İş yeri Baş Temsilciliğine getirildi.

2014 Yılında aynı sendikanın yönetim kurul üyeliğine seçildi. 2016 yılında 40 yaşındayken Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü kazandı ve halen ikinci sınıfta.Şu an Sendika Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Şeker Spor Kulübü Başkanlığı, Ağrı Sivil Toplum Platformu Ekonomi sorumlusu ve köşe yazarlığı gibi görevleri yürütmektedir.

Erdem´in Ahmed-i Hani´nin hayatının konu alındığı Bir Alimin Hikayesi kitabı basım aşamasındadır.

Fuat Erdem; Evli, Ömür ve Rumet adında iki çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 28.04.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.