02 Mayıs 2015 Cumartesi 12:28
Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti

Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayları Abdullah Atalay, Yılmaz Ensaroğlu, Halil Özyolcu ve Mehmet Ali Konyar Hamur, Tutak ve Eleşkirt ilçelerini ziyaret ederek aday tanıtım mitingine katıldılar.

İlk olarak Hamur ilçesinde aday tanıtım mitingine katılan adaylar daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti. İlçede bulunan seçim bürosunu ziyaret eden adaylar halk ile bir araya geldi.

Adayların ikinci durağı Tutak ilçesi oldu. Tutak’ta aday tanıtım mitingine katılan adaylar, seçim bürosu açılışında bir araya gelerek halkı selamladı. Milletvekili adayları toplanan kalabalığa hitap ettikten sonra ilçede bulunan taziye katıldılar.

Adayların son durağı Eleşkirt ilçesi oldu. Eleşkirt’te büyük bir coşku ile karşılanan adaylara ilgi yoğundu. Seçim otobüsünden halka hitap eden adaylar daha sonra seçim bürosu açılışına katıldılar. Eleşkirt merkez caminde cuma namazını kılındıktan sonra esnafı ziyaret eden Milletvekili adayları vatandaşların sorunlarını dinledi. Milletvekili adayları Eleşkirt ilçesi ziyaretlerinin ardından sırasıyla ilçeye bağlı olan Yayladüzü, Tahir ve Yücekapı beldelerini ziyaret ederek halk ile bir araya geldiler.

 

ak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-001.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-002.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-003.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-004.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-005.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-006.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-007.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-008.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-009.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-010.jpgak-parti-agri-milletvekili-adaylari-ilceleri-ziyaret-etti-011.jpg

 

 

Son Güncelleme: 02.05.2015 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.