08 Nisan 2016 Cuma 13:48
Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Şükrü Ecertaş Ağrı'da

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Şükrü Ecertaş bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı’ya geldi.

Yanındaki heyetle birlikte Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Ecertaş burada toplanan yaklaşık 100 kişilik gençlik teşkilatı üyelerine bir konuşma yaptı Ecertaş konuşmasında’’Her zaman Kayseriye,Konya’ya gidebiliyoruz ama her zaman buralara gelemiyoruz.İnşallah bundan sonraki dönemde her zaman Muş’a Ağrı’ya Iğdır’a gelebilecek Konya’ya Kayseri’ye zaman buldukça gidecek bir program izleyeceğiz.Bu rada gençlerin dinamizminin gözlerine yansıyor olması bizlere moral olmuştur.

Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Ecertaş, bizim olan belediyelerde siyaset yapmak kolay mesele bu gibi yerlerde siyaset yapmaktır zor olan ama zor olduğu kadar da dinamik olan böyle yerlerin siyasetidir sizin zoru başaran azminizin gözlerinize yansıması münasebetiyle mutluyuz.Bölgede hergün çatışmalar yaşanıyor şehitler veriyoruz Şehitlerimize Allahdan Rahmet aileleri ve milletimize başsağlığı dilerken,Gazilerimizede şifa diliyoruz dedi.

Şartlar ne olursa olsun biz yılmayacağız çalışacağız diyen Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Şükrü Ecertaş dokunmadığımız sokak gezmediğimiz ev anlatmadığımız insan kalmayacak.Biz seferle yükümlüyüz zaferle değil bunun bilincinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

 

Konuşmanın ardından Ak Parti Gençlik Kolları Ağrı İl Başkanı Halim Aktaş tarafından kendisine Nuh’un gemisi maketi ve Keçi derisi üzerine işlenmiş Türkiye haritası şeklinde işlenmiş Türk bayrağı hediye edildi.Heyet Cuma namazı için il başkanlığından ayrıldı.

 

ak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-melih-sukru-ecertas-agrida.jpgak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-melih-sukru-ecertas-agrida-005.jpgak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-melih-sukru-ecertas-agrida-006.jpg

Son Güncelleme: 08.04.2016 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.