07 Mayıs 2014 Çarşamba 18:14
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, STK'larla Biraraya Geldi

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlerin 200 yılda, 300 yılda bir geldiğini söyledi.

 

Partisinin seçim çalışmaları dolayısıyla Ağrı’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Ağrı’da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

 

 

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarını hızlandıran Adalet ve Kalkınma Partisi, akşam yemeğinde Ağrı’da faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Ağrı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Emin Ekmen, AK Parti Ağrı Milletvekilleri Ekrem Çelebi, Kerim Yıldız, Fatma Salman, Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, STK temsilcileri ile ilçe belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı.

 

Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlerin iki yüz, üç yüz yılda bir geldiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “10 Ağustos seçimlerine Türkiye, Ağrı'dan çok güçlü, Ağrı Dağı kadar onurlu Ağrı dağı kadar dik duran ve Ağrı dağı kadar o cüssesinden ve heybetinden tüm dünyanın etkilendiği bir mesaj vermelidir. Böyle liderler toplumlara 200 yılda 300 yılda bir gelir. Biz liderimizin kıymetini sadece bu topraklar için değil bütün dünya için bütün dünyaya hatırlatacakları için iyi bir şekilde ortaya koymalıyız. Ve Ağrı bu tarihi fırsatta bu güzel hediyeyi bu Anadolu’nun güzel toprağından Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinden 'Ey yiğit adam seni yalnız bırakmıyoruz' diye büyük birmesajı ortaya koymalıdır” şeklinde konuştu.

 

Kırgınlıklar ve küskünlüklerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen Soylu “Kırgınlıklar, küskünlükler; dün şu oldu, bu oldu gibi hiçbir hesabın içersine girmemeliyiz. Eğer girersek, eğer bu yolda ayağımız tökezlenirse, bunu çok net bir şekilde söyleyeyim, gelecek nesil hiçbirimizi af etmez. O yüzden çalışmalıyız gayret göstermeliyiz. Belediye başkanımızla, il başkanımızla, milletvekillerimizle, SKM başkanımızla, grup başkan vekilimizle buraya gelen arkadaşlarımız kadın kolları ve gençlik kollarımızla herkese gidip bu yeni Türkiye'yi anlatmalıyız. Bu yeni Türkiye’de 30 Mart Ağrı’sız hiç tad vermedi biliyor musunuz? 1 Haziranda Ağrı'da alacağımız seçimle birlikte şu 30 Martı hep beraber taçlandıralım. Biz Kürtlerinde, Türklerinde partisiyiz. Bizim en temel vasıflarımızdan birisi budur. Çünkü biz Türkiye’yiz, herkesi kucaklamakla mükellefiz. Ortaya koyduğumuz teori bütün dünya tarafından da Türkiye tarafından da 12 yıldan beridir kabul edildiği için her sandıktan ve seçim neticesinden birinci parti olarak çıkmaktadır” dedi.

 

Selçuklu ve Osmanlı’dan sonra Anadolu topraklarındaki en önemli olaylardan birinin Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirten Soylu “Topraklarımızın Selçuklu ve Osmanlıdan sonra içerisindeki en önemli olayı olan Cumhurbaşkanlığı seçimine giderken biz Ağrı'daki kıymetli dostlarımızdan daha fazla gayret, emek biraz daha fazla katkı bekliyoruz. Bir kişiyi daha ikna etmek, iki kişiyi daha ikna etmek. Türkiye’nin hangi nokta da olduğunu dağın arkasına ulaşmasına az kaldığını orada bizi bekleyen incinin bütün dünya tarafından bir şekilde kucaklanmak üzere olduğunu bir kez daha anlatmalıyız ve Ağrı'nın bu nokta da en önemli sonuçla birlikte bu noktaya katkı koyabileceği bir şekilde güzel Ağrılı hemşehrilerimizle paylaşmalıyız. Biz, sizin hizmetkârınızız üzerimize düşeni yaparız.

 

Güzel adamlar güzel sonuçlarla karşılanır. Recep Tayyip Erdoğan, güzel insan ve Ağrı ona en güzel hediyeyi 1 Haziranda Cumhurbaşkanlığı seçiminde önce vermesi en muhtemel meselelerden bir tanesidir. Buradaki ekibimizle birlikte size söz veriyoruz önümüzdeki 5 yıl Ağrı için çok farklı olacak. Ağrı için müjde vermekten yorulacağımız bir Ağrı'ya adım atmak istiyoruz. Bize bu imkânı Ağrı'da vereceğinize inanıyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 







Son Güncelleme: 07.05.2014 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.