07 Mayıs 2014 Çarşamba 23:58
Ak Parti Grup Başkanvekili  Aydın; Özür Diledi

Yanlış bir anlaşılmadan ve partiye üye olmayan bir kişinin söylemlerinden kaynaklı yaşanan menfur olayı şiddetle kınadıklarını ifade eden Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; yerel ve ulusal basın mensupları ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek şehrimizin güzel yarınları için istişare toplantısında bulunduk.

 

Partimize üye olmayan bir şahsın söylemiş olduğu kelimelerden dolayı yanlış bir anlaşılma yaşanmıştır. Parti olarak yaşanan bu menfur olayı kınıyoruz. Ağrı’da zor şartlar altında görev yapan basın mensubu arkadaşlarımız önemli bir görevi üstlenmiş durumdalar. Ülke gündeminde olan bir seçimi ve bölgenin iki güçlü partisini takip ediyorlar. Sizlerin nezninde Ağrı il ve ilçelerinde görev yapan bütün basın mensubu arkadaşlarımın göstermiş oldukları çabayı tebrik ediyorum” dedi.

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Ak Parti Ağrı Milletvekilleri M.Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi, Fatma Salman, İl Başkanı Abbas Aydın.

Son Güncelleme: 08.05.2014 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.