22 Mart 2015 Pazar 01:29
Ak Parti İl Başkanlığı STK Temayülü İçin Çağrı Yaptı

Ak Partinin Sivil Toplum Örgütlerinin dahil olduğu temayül yoklamasında işleyiş belli oldu.


Ak Parti İl başkanı Abdurrahman Çetin, yapmış olduğu basın açıklamasında STK’lara çağrı yaptı. Çetin yüksek katılım beklediklerini söyleyerek şu sözlere yer verdi.


“Adalet ve Kalkınma Partimizin, ülkenin tüm katmanlarının görüşlerini alabilmesi için yapmış olduğu STK Temayülümüz 23 Mart 2015 tarihinde saat 09:00 – 17:00 arasında Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir. Bu temayül için Ağrı Valiliğine kayıtlı Sivil toplum Örgütlerinin ve Odalar ile Vakıfların listelerini temin ettik. Her Sivil Toplum örgütü kendi genel kurulları sonrasında ortaya çıkmış olan EK:3 Genel Kurul Sonuç Bildirim Tutanağının dernekler müdürlüğü veya dernek başkanınca onaylanmış örneğini getirerek oy kullanacak. EK:3 sonuç bildirim tutanağı olmayan Vakıflar ve Sendikalar ise kendi yönetmelikleri çerçevesinde yönetim kurullarının listelerini gösterir resmi belgeleri ibraz ederek oy kullanabilecektir.


Oylamada STK’ların asil yönetim kurulu üyeleri oy kullanacaktır. Yani Denetim, disiplin ve Onur Kurulu üyeleri gibi diğer üyeler kesinlikle görüş bildiremeyecektir. Yedek üyelerinde oy hakkı yoktur.


Üyeler Ağrı’nın milletvekili sayısı olan en fazla 4 ismi kağıda yazarak verilen zarfa bırakacaktır. Burada 96 adayımız dışında mevcut milletvekillerimiz dahil olmak üzere, dilediği ve mecliste görmek istediği en az 1 en fazla 4 ismi yazabileceklerdir.  Bizlerde bu zarfları çuvallara koyarak, Genel Merkez SKM’ye en geç 25 Mart 2015 Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar teslim edeceğiz. “ dedi

Son Güncelleme: 18.07.2017 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.