12 Ocak 2019 Cumartesi 16:12
AK Parti Kocaeli Adayları Açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Tahir Büyükakın

Başiskele: Mehmet Yasin Özlü

Çayırova: Bünyamin Çiftçi

Darıca: Muzaffer Bıyık

Derince: Zeki Aygün

Dilovası: Hamza Şayir

Gebze: Zinnur Büyükgöz

Gölcük: Ali Yıldırım Sezer

İzmit: Azize Sibel Gönül

Kandıra: Adnan Turan

Karamürsel: İsmail Yıldırım

Kartepe: Muhammed Mustafa Kocaman

Körfez: Şener Söğüt


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Aday tanıtım toplantımızın ülkemiz, partimiz ve Kocaeli'miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Siz bir şarkısınız biliyorum. Hiçbir zaman unutulmayacaksınız. Kocaeli her alanda olduğu gibi belediye hizmetlerinde de en iyisine layık. Durmak yok yola devam.

Dün Ankara ve Trabzon'da ifade ettim. 31 mart seçimlerinde AK Parti teşkilatlarına çok büyük görevler düşüyor. AK Parti kadroları bu seçimlerde Kocaeli'nde daha çok koşturacak daha çok çalışacak, daha çok insana ulaşacak ve inşallah bir kez daha AK Parti'nin zafer sancağını şehrimizde dalgalandıracaklardır.

İL VE İLÇE BAŞKANLARINA TALİMAT

Üyemiz olan 10 bin kişinin seçmen kaydı yok. Tüm il ve ilçe başkanlarımıza buradan talimat veriyorum... Seçmen listelerinde isimleri yer almayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Oy verme hakkı kazanan her gencimize ulaşın. Kendilerini partimizde siyaset yapmaya davet edeceksiniz.

Kocaeli bu ülkenin lokomotif şehirlerinden biridir. Buradaki hizmetin farklılığı var. Kocaeli milli gelir sıralamasında Türkiye'de ikinci durumda.

Kocaeli Üniversitesi ülkemizin önce gelen eğitim kurumlarından biri.

Durmadık, çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız. Birileri laf üretir, biz iş üretiyoruz.

"ARADAKİ FARK BU"

Osmangazi Köprüsü'nü Kocaeli ile birlikte ülkemize kazandırdık. İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate düşürdük. Bu çok önemli dev bir proje. İstanbul-İzmir otoyolunun biten kesimlerini etap etap trafiğe açıyoruz. Kocaeli'nin, İstanbul, Sakarya, Bilecik ve Konya'yı yüksek hızlı tren ile bağladık. Biz yaparız onlar konuşur. Aradaki fark bu.

Bay Kemal diyor ki çiftçi yandı. Bak bay Kemal resmi rakam açıklayayım; Sadece Kocaelili çiftçilere 348 milyon lira tutarında tarımsal destek verdik.

Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, AK Parti döneminde enflasyon zirve yaptı. Bunu diyen de maliyeci. Bunların maliyecileri de bir garip. Onların döneminde enflasyon ortalaması yüzde 70. Biz kargayı sesinden tanırız. Şimdi SHP'yi inkar ediyorlar. 16 yıllık iktidarımızda enflasyon ortalaması yüzde 9,5.

Kredi kartı borçlarından esnafımıza; destek paketlerimizle sıkıntılı süreçlerde milletimizin yanında olduk.

Döviz- faiz saldırısını bertaraf ettik. Cari açık son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir.

"ÜLKEMİZİ BİR ÜST LİGE ÇIKARMAKTA KARARLIYIZ"

Son ekonomik tuzak milletimizin hedeflerine ulaşma azmini kamçılamıştır. Ya bir üst lige çıkacağız ya da patinaj yapacağız. Biz ülkemizi ve milletimizi bir üst lige çıkarmakta kararlıyız.

Bize diz çöktürmek isteyenlerin hali ortada. Avrupa sokakları nasıl karıştı görüyorsunuz. Bizi kar kışa sürüklemek isteyenler bugün kendileri buna maruz kaldı.

Güya Arap Baharı'nı ülkemize de taşıyıp bizi kara kışa gömmek isteyenler şimdi kendileri aynı sancıyla kıvranıyorlar.

Bugün geleceğimize daha güvenle bakıyorsak verdiğimiz mücadele sayesindedir. 15 Temmuz destanı tüm hesapları alt üst eden bir dönüm noktasıdır. Türkiye eski Türkiye olsaydı Suriye'de terör koridoru kurulmuştu. Irak paramparça edilmişti. Bir de gerçekleri gözleri olup görmeyenler, kulakları olup da duymayanlari dilleri olup da konuşmayanlar var.

Karşımızda nasipsizler ittifakı var. Karşıda Bahçeli'nin tabiri ile zillet, benim tabirimle illet ittifakı var. Bu illet ittifakına 31 mart akşamı düşünmediği dersi vereceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.