12 Mart 2014 Çarşamba 18:10
Ak Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı'nın Doğubayazıt Ziyareti

AK Parti Ağrı Milletvekillileri Ekrem Çelebi, Kerim Yıldız,Fatma Salman ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın Doğubayazıt’tı ,AK Parti Doğubayazıt seçim Bürosunu ziyaret ettiler.

Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin’e destek amacıyla, Doğubayazıt AK Parti seçim Bürosunu ziyaret eden  Ağrı Milletvekillileri Ekrem Çelebi,Kerim Yıldız,Fatma Selman ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın burada partililerle selamlaştıktan sonra birer konuşma yaptılar.

Gerek Milletvekilleri ve gerekse AK Parti il başkanın yaptıkları konuşmada özetle;

“İlçelerimize uğruyoruz. Belediye Başkanlarımız destek olmak için. Türkiye’de Kürt-Türk kardeşliğini pekiştirmek için bu seçimleri önemsiyoruz. Başbakan Kürtlere karşı uygulanan antidemokratik uygulamalarına karşı çıktı.Ve barış sürecini başlatmak için büyük çabalar gösterdi.

Bakınız AK Parti iktidarında bölgede tek şeritli olmayan yollar bile çift şeritli yollar oldu. Bölge iletişim ağıyla örüldü. Bu bölgeye AK Parti döneminde bakış değişti. Ağrı’ya 5-7 katriyon yatırım yapıldı. Diğer yakın şehirlere oranla Ağrı’ya yapılan yatırım oranı daha yüksek.

30 Mart sonrası daha bambaşka Doğubayazıt göreceksiniz. Belediye Başkan adayımızın getirdiği Doğubayazıt için çok güzel projeler var. Bunların hepsi gerçekleşecek.

Ağrı denince akla üç şey gelir. Ahmede Xani, İshakpaşa Sarayı ve Ağrı Dağı.Bizler Xanî felsefesini düstur etmişiz.

Doğubayazıt’ın çehresini değiştirmek istiyoruz. Buda sizlerin vereceği destekle olacaktır. Dokuyu değiştirmek istiyoruz.

Bu yıl yol çalışmaları devam edecek İshakpaşa sarayı ve Ahmede Xani çevresini yenileştireceğiz. 30 Martta Hikmet Şahin’i başa getirin ki biz bunları yapalım.

Başbakanımızın liderliğinde üç temel özellik var. Doğru konuşmak, söz verildiğinde o sözü yerine getirmek, emanete sahip çıkmak. Başbakanımız ne söz vermişse onu yapmıştır. Ey Doğubayazıtlılar beraber olalım, Doğubayazıt’ı köykentten çıkarıp modern bir kent yapalım. Bilesiniz ki, Doğubayazıt AK Parti verirse biz gece gündüz demeden verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” Dediler
















Son Güncelleme: 12.03.2014 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.