06 Kasım 2015 Cuma 15:00
AK Parti siyaset tarihinde bir ilki gerçekleştirdi

 "Türk siyasi tarihinde çok önemli bir zaferdir bu. Başarı ve değişimdir. 4 ayda her şey sil baştan, kökten yeniden değişti. 7 Haziranda %9 oy kaybeden bir partinin, 4 ay içinde tekrar %9 oy kazanması dünya tarihinde hiç olmamıştır" dedi.
 
Antalya ve ilçelerine teşekkür için ziyaretlerini sürdüren Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Sena Nur Çelik ile birlikte Demre ilçesine gelerek vatandaşlarla buluştu. AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Avcı ve partililer tarafından büyük coşkuyla karşılanan Çavuşoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.
 
"TARİH BUNU YAZACAK"
 
Konuşmasına, 1 Kasım'daki seçimde AK Parti'ye destek ve oy veren herkese teşekkür ettiğini belirterek başlayan Çavuşoğlu, 4 ay süren belirsizlik sürecinin geride kaldığını ve Türkiye'ye tekrar istikrar geldiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Türkiye’ye istikrarı geri getirdiniz, 4 aylık belirsizlik sürecini kenara ittiniz. Türk siyasi tarihinde çok önemli bir zaferdir bu. Başarıdır ve değişimdir. 4 ayda her şey sil baştan, kökten yeniden değişti. 7 Haziranda %9 oy kaybeden bir partinin, 4 ay içinde tekrar %9 oy kazanması dünya tarihinde hiç olmamıştır. Tarih bunu yazacak" diye konuştu.
 
"BLOG SİYASETİ YAPANLAR HAVASINI ALDI"
 
Milletin 7 Haziran seçimlerinde bir mesaj verdiğini ve bu mesajı en iyi şekilde anladıklarını aktaran Çavuşoğlu, “Bu 4 ayda herkesin gerçek yüzünü milletimiz bir kere daha gördü. Kimin samimi olduğunu, kimin olmadığını, 7 haziranda verilen mesajın kimin tarafından alındığını, kimin tarafından görmezden gelindiğini milletimiz çok iyi gördü. Bugüne kadar milletimizi görmezden gelenleri, milletimiz de sandıkta görmezden geldi. Hayır siyaseti yapanlara, milletimiz sana da hayır diyerek sandıkta güzel bir ders verdi. Blog siyaseti yapanlar havasını aldı” dedi.
 
"BU ÜLKE SİYASİ PARTİLER MEZARLIĞI OLMUŞTUR"
 
AK Parti olarak 4 aylık süre içerisinde teşkilat olarak çok çalıştıklarını, diğer partilerin ise seçim dönemini karalama siyasetiyle geçirdiğini öne süren Çavuşoğlu, “Buraya bizim partimiz dışında başka partiler, milletvekilleri gelip bir seçim çalışması yaptı mı? Antalya’ya şu hizmeti yapacağız diyen başkasını duydunuz mu? Bir çivi çakacağız diye proje ile gelenini gördünüz mü? Hep karalama, hep slogan, hep manipülasyon. Sen bu insanların huzuruna gelmezsen, bu insanlar sana desek verir mi? Sen milleti hiçe sayarsan, millet de seni hiçe sayar. Bu ülke siyasi partiler mezarlığı olmuştur. Millet almıştır, çöpe atmıştır. Kendisini reddedenleri reddetmiştir. İşte bu seçimde de gördük. Türkiye’de de, Antalya’da da proje üreten, vaatlerle gelen tek parti, AK Parti olmuştur” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.11.2015 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.