25 Şubat 2014 Salı 10:30
AKP DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HİKMET ŞAHİN BAŞBAKAN'I ZİYARET ETTİ

Ağrı Milletvekili Fatma Salman beraberinde Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın,  Doğubayazıt ilçe Başkanı Sena Geçit ve Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Hikmet Şahin ve ilçe yönetim kurulu üyesi Osman İsmailoğulları ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

 

Görüşme ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yapılan görüşmede Doğubayazıt için hazırlanan projeler hakkında Başbakana bilgiler verildiğini söyledi.

 

Belediye Başkan adayı Hikmet Şahin; “Başbakanımız ile görüştüm, teşkilatımıza ve partimiz gönüllülerine teşekkürlerini iletmemizi istedi. Yeni bir Türkiye için çalışan Başbakanımız 30 Mart sonrası yeni bir Doğubayazıt için desteğini arttıracağını ifade etti. Projelerimizi dikkatlice inceleyen Başbakanımız, Doğubayazıt’ın hak ettiği yerel hizmetlerden mahrum kalmaması için gereğini yapacaktır”.

 

AĞRI MİLLETVEKİLİ SALMAN ve BERABERİNDEKİ HEYET, GÜRBULAK SINIR KAPISI İÇİN BAKAN YAZICI İLE GÖRÜŞTÜ

 

 

Ağrı Milletvekili Fatma Salman beraberinde Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Doğubayazıt ilçe Başkanı Sena Geçit ve Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Hikmet Şahin ile birlikte Sınır Kapısındaki sorunlar için Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etmiştir.

 

Milletvekili Salman, Gürbulak Sınır Kapısında yaşanan sıkıntıların Sayın Bakan’a iletildiğini, yaşanan sorunlar konusunda Bakanlığın çalışma yapacağını ve ayrıca yatırımlara devam edileceği sözünün alındığını belirtti.

 

http://www.dogubayazithalkinsesi.com.tr


Son Güncelleme: 25.02.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.