23 Ocak 2016 Cumartesi 11:43
Annesi, Mustafa Koç'u Hastanede Yalnız Bırakmıyor

ANNE, ACI HABERİ DİĞER OĞULLARINDAN ALMIŞTI

Cenaze halen Koç Holding'e ait Amerikan Hastanesi'nde bekletiliyor. Oğlu Mustafa Koç'un ölüm haberini diğer oğulları Ömer ve Ali Koç'tan alan anne Çiğdem Simavi hastaneden ayrılmıyor.

İKİ GECEDİR HASTANEDE

Çiğdem Simavi, son iki geceyi Amerikan Hastanesi'nde kendisine ayrılan özel odada geçirdi. Çiğdem Simavi'nin oğlunu yalnız bırakmamak için hastanede kaldığı öğrenildi.

Anne Simavi, dün bir ara taziyeleri kabul etmek için Divan Oteli'ne geldi ancak, akşam yine hastaneye döndü.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Mustafa Koç'un yarın Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde yapılacak cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Koç Holding'in ortağı yabancı şirketlerin yöneticileri de katılacak.

Çiğdem Simavi, üç oğlunun babası Rahmi Koç'tan 1973'te boşanmıştı.BİR BABANIN EN ZOR SAATLERİ

Mustafa Koç'un babası rahmi Koç, dün Taksim'de Koç Holding'e ait Divan Oteli'nde ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti. Bitkin görünen Rahmi Koç, iş, sanat, spor ve politika dünyasından çok sayıda isimle bir araya geldi. Aile, bütün hafta 16.00-19.00 arası Divan Otel'de taziyeleri kabul etmeye devam edecek.

Son Güncelleme: 23.01.2016 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.