06 Mayıs 2014 Salı 13:15
Arslan'ın Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Ağrı'da seçimlerin ertelenmesiyle birlikte Ak Parti seçim çalışmalarına  ara vermeden devam ediyor.Esnaf ziyaretlerine başlayan Ağrı  Ak Pari Belediye Başkan adayı Hasan Arslan,esnafın  desteği ile ve yoğun ilgisiyle karşılandı.Beraberinde Ak Parti il Başkanı Abbas Aydın,Belediye Encümen adayları ve partililerle esnafı ve vatandaşları ziyaret ettiler.

 

Seçim ziyaretlerine devam eden ve Ağrı'yı Doğunun yıldızı  yapacak projelerini Ağrı  halkına ve esnafına anlatan  Ağrı Ak Parti Belediye Başkanı Hasan Arslan, desteklerinizle bu projelerimize devam etmek istiyoruz dedi.

 

Ağrı'nın Cumhurriyet Caddesi Eski Van caddelerinde esnaf gezileri gerçekleştiren Hasan Arslan, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm konusunda esnafla fikir alışverişinde bulundu. Son dönemde yaşanan olayların ve ülkenin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında ülkenin AK PARTİ’ye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

 

Arslan, diğer  partilerin  durumu ortadadır. Onun için bizler ve siz değerli halkımız ile birlikte el ele vererek ilimizde daha önce yaptığımız devasa projelerimizin devamı ve istikrarın sürmesi için sizlerin oylarınıza talibim dedi.Esnaf tarafından güleryüz ve memnuniyetle karşılanan  Arslan,esnafın büyük desteğini alarak ziyaretlerine  son verdi.












Son Güncelleme: 06.05.2014 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.