02 Mart 2015 Pazartesi 20:45
Aslan Ali Erim, AK Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı

Halk Bankası Ağrı Şube Müdürü Aslan Ali Erim 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde AK partı’den aday adaylığı müracatında bulundu.


   Halk Bankası Ağrı Şube Müdürü Aslan Ali Erim 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde AK partı’den aday adaylığı müracatında bulundu.

 

   Dün AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin ve İl Başkanı Yardımcısı Çetin Aydın ile Parti binasında görüşerek başvuru formunu veren Aslan Ali Erim, Ağrı’nın sorunlarını ve çözüm yollarını Ağrı’da yaşayan bir bürokrat olarak çok iyi bildiğini ve bunların çözümü konusunda gerekli bilgi ve deneyime sahip olduğunu belirtti.

 

   Aslan Ali Erim adaylık müracatıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

 

   “Kıymetli Ağrılı hemşehrilerim,

Ekonomik, siyasal ve sosyal alanda ülkemizin en geri kalmış illerinden biri olan memleketim Ağrı’dan 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği genel seçimlerinde aday adaylığı müracaatını yapmış bulunmaktayım.

Ağrı’nın çamurunda yürümüş, kirli havasını teneffüs etmiş, yetersiz sağlık hizmetlerinden hemşehrilerim gibi yararlanamamış, çocuklarının eğitimi konusunda her baba gibi çoğu zaman sıkıntılar yaşamış bir kardeşiniz, bir hemşehriniz olarak ilimizin en temel ihtiyaçlarını ve bunların çözüm yollarını bilerek bu hayırlı hizmet yolunda yürümeye karar verdim.

Onüç yıldır ülkemizin gelişmesi ve kalkınması yönünde büyük mesafe alan ve önümüzdeki dönemde Yeni Türkiye, Yeni Anayasa ve yeni bir sistem ile bu atılımları katlayarak büyütecek olan AK Parti’den milletvekili aday adayı olmam, ülkemizdeki bu hızlı gelişmelerden ilimizin de hak ettiği payı alması içindir.

Bugüne kadar bankacılık sektöründe görev yaptığım süre içerisinde esnafından çiftçisine, işçisinden memuruna kadar tüm kesimlerle ve tüm hemşehrilerimle hangi fikirde ve görüşte olursa olsun eşit mesafede yakın ve destek olmaya çalıştım. İnsanımıza ve şehrimize bugüne kadar verdiğim hizmetlerden daha büyüğünü yaparak sizlerin hayır dualarını almak maksadıyla çıktığım bu yolda Rabb’im nasip eder, sizler de destek olursanız uzun zamandır hepimizin beklentisi olan Ağrı Merkez’den çıkmış ve yedi ilçemizi tanıyan ve bilen bir aday olarak toplumun tüm kesimlerine eşit yakınlıkta durarak Ağrı’mızın topyekün gelişmesi konusunda gayret göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm aday adayı arkadaşlarıma başarı dileyerek, memleketimiz Ağrı için en hayırlı isimlerin aday gösterilmesi duasıyla herkese selam ve saygılarımı sunarım.”


ASLAN ALİ ERİM KİMDİR?

16/03/1967 yılında Ağrı’nın Hamur ilçesi Ceylanlı köyü doğumludur. İlk öğrenimini Merkez Alpaslan İlköğretim Okulu, Orta Öğrenimini Merkez Atatürk Ortaokulu ve lise öğrenimini Merkez Endüstri Meslek Lisesi’nde, Lisans Eğitimini Atatürk Üniversitesi Ağrı Meslek Yüksekokulu’nda tamamlamıştır.

1990 yılında Halk Bankası Ağrı Şubesi’nde memur olarak göreve başlayan Erim, 1995 yılında aynı şubede Yönetmen Yardımcısı, 1998 yılında Van Şubesi’nde Yönetmen, 2002 yılında Van Şubesi’nde Müdür Yardımcısı ve 2008 yılında Patnos Şubesi’nde Şube Müdürü oldu. 2011 yılından itibaren Halk Bankası Ağrı Şube Müdürlüğü görevini sürdürmekte olan Erim, Patnos ve Ağrı Şubelerinde Banka’nın performans kategorisinde Türkiye birincilikleri kazanmıştır. Bu sektörde 25 yıl görev yapan Erim bu sürenin 21 yılını Ağrı Merkez ve ilçelerinde tamamlamıştır.

Evli ve dört çocuk babası olan Erim, anadili Kürtçe, Türkçe ve orta derecede Farsça bilmektedir.

Hayatının tamamını Ağrı Merkez ve ilçelerinde geçiren Aslan Ali Erim, Ağrı ve ilçelerinin temel sorunlarını, hemşehrilerinin ihtiyaç ve isteklerini tesbit ederek bunların çözümü için AK Parti’den milletvekilliği adaylığını açıklamış bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 02.03.2015 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.