27 Haziran 2015 Cumartesi 11:37
Bahçeli'den Dilek Öcalan Yorumu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, HDP Şanlıurfa milletvekili Dilek Öcalan'ın Meclis'e girmesiyle ilgili "İmralı canisinin yakını gibi birinin Divan'da yer alması Gazi Meclis'in ruhuna ters düştü" dedi.


"GAZİ MECLİS'İN RUHUNA TERS DÜŞTÜ"
Konuyla ilgili yorumu en çok merak edilen isimlerden biri de Devlet Bahçeli'ydi. Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda konuya değinen MHP Lideri, "Deniz Baykal Bey'den biraz hassasiyet beklerdim. İmralı canisinin yakını gibi birinin Divan'da yer alması Gazi Meclis'in ruhuna ters düştü. Yoksa bizim kişiyle problemimiz yok. Onlar Adana'nın Yakapınar köyünde kaldılar uzun süre. Adana'da kendilerini rahatsız eden bir durum olmadı. Güvenlik güçleri de korudular. Bizi oraya getiren zihniyetle problemimiz var bizim" dedi.


ÇÖZÜM SÜRECİNİ ZÜRAFAYA BENZETTİ
Çözüm sürecini "zürafa"ya benzeten MHP lideri, "Çözümü bugüne kadar tanımlayan olmamıştır. Zürafa gibi... Tanınması kolay, tanımlanması zordur" şeklinde konuştu.

bahceliden-dilek-ocalan-yorumu.jpg

 

Son Güncelleme: 27.06.2015 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.