26 Haziran 2016 Pazar 14:18
Bahçeli'nin Kurultay Öncesi İl Ziyaretleri Devam Ediyor

MHP lideri Devlet Bahçeli, 10 Temmuz'da gerçekleştirilecek 6. Olağan Büyük Kurultay öncesinde il ziyaretlerini sıklaştırdı. Dün partisinin il başkanlarıyla Ankara'da iftar programında bir araya gelen Bahçeli, görevdeki il başkanlarının desteğini aldı.

Daha önce Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Konya'da partisinin il teşkilatlarıyla iftar programlarında bir araya gelen Bahçeli, bugün de Hatay il başkanlığının düzenlediği iftar programına katılacak. Bahçeli'nin Hatay programının bölgesel istişare şeklinde geçeceği belirtiliyor. Hatay programının; Adana, Mersin ve Osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de parti teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşeceği belirtiliyor.

İftar programları vesilesiyle gittiği illerde teşkilatların nabzını tutan Bahçeli, delegelerle de bir araya geliyor. 28 Haziran Salı günü Samsun'a, 29 Haziran Çarşamba günü Sakarya'ya gidecek olan Bahçeli, 30 Haziran Perşembe günü İstanbul il teşkilatının düzenleyeceği iftar programına katılacak. Bahçeli 2 Temmuz Cumartesi günü de Kocaeli'ne gidecek.

Son Güncelleme: 11.08.2016 17:02
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.