02 Haziran 2014 Pazartesi 21:03
Bakan Yıldız: Ağrı'ya Hizmetlerimiz Devam Edecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız "Demokratik bir seçim oldu. Öncelikle Yalova'da CHP'yi, Ağrı'da da BDP'yi tebrik ediyoruz" dedi.

 

ANKARA - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından bakanlıkta düzenlenen "Üçüncü Ülke Eğitim Programı, Sanayide Enerji Verimliliği ve Yönetimi" konulu toplantıya katıldı.

 

Bir gazetecinin tekrarlanan yerel seçimlerle ilgili sorusu üzerine Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

 

"Demokratik bir seçim oldu. Öncelikle Yalova'da CHP'yi, Ağrı'da da BDP'yi tebrik ediyoruz. Bizden daha çok oy aldı o iki parti ancak 14 noktada AK Parti oylarını yüzde 43'ten yüzde 47'ye yükseltti. AK Parti, dün yapılan seçimlerin yine birinci partisi olmuştur. Yalova ve Ağrı'ya hizmetlerimiz artan dozda devam edecek. Yalova ve Ağrı, nasıl diğer 79 il nasiplerini almaya devam ediyor, bu iki il de almaya devam edecek.

Son Güncelleme: 23.07.2016 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.