21 Mayıs 2014 Çarşamba 11:24
Başkan Çağrıcı ve Ateş Muhtarlarla Yemekte Buluştu

İstanbul’un Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ağrı'nın 18 Mahalle Muhtarı ile yemekte bir araya gelerek yapılacak projeleri anlattı.

 

Seçim çalışmalarına destek için Ağrı'ya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, özel bir restorantta mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yemekte muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi olarak gittikleri yere boş gitmediklerini ve Ağrı’ya da projelerle geldiklerini ifade eden Başkan Çağrıcı, Ağrı’nın her mahallesine de oyun gurupları yapılacağını söyledi.

 

Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi olarak Ağrı ilimiz için “Oyun gruplarımızla, piknik masalarımızla, çöp kovalarımızla, konteynırlarımızla geçen hafta buraya ben bir ekip gönderdim. Ekibimiz Bugün itibarıyla montaja başlamıştır, İnşallah bir iki gün içerisinde de burada Ağrılı kardeşlerimize hizmet etmeye başlayacaktır” dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hediyesi olarak da cenaze nakil aracını Ağrı'ya getirdiklerini vurgulayan Çağırıcı, “Bağcılar Belediye'mizin bu hediyesinde bizlere destek olan bir Erzurumlu iş adamımız var, kendisi isminin açıklanmamasını istiyor.

 

AK Parti Belediye Başkan Adayımız Hasan Arslan kardeşimiz, inşallah Ağrı Belediye Başkanı olarak burada ay sonu itibarıyla hizmetlere başlayacağına samimiyetimle inanıyorum. Siz değerli mahalle muhtarlarımızın destekleri ile Başkan adayımız proje üretmeye kaldığı yerden devam edecektir.

 

Yemekte Muhtarlara Müjde veren Başkan Çağrıcı, Ağrı'da bilgi evi projesini hayata geçireceklerini ve bilgi evi içinde, “Sinema salonu olan, derslikleri olan ve aynı zamanda çocuklarımızın dershane paralarını ödemeyeceği, ücretsiz olarak ilköğretim çağında öğrencilerimizin hem derslerine takviye hem de sosyal bağlamda folklar gibi birçok sosyal ve kültürel etkinlikleri de beraberinde yapacağı, aynı zaman da bölge halkının gerek sinema ve konferans salonu olarak kullanabileceği çok da güzel çok amaçlı kültür evimiz olacak” dedi.

 

Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş Yaptığı Konuşmada; Kardeş Belediyemiz Bağcılar Belediyemizin Başkanı ve heyetiyle birlikte bugün ilimize ziyaretlerini gerçekleştirmiş bulunmaktadırlar. Bağcılar Belediye Başkanımızın ilimize çok katkısı olduğundan kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ümit ediyorum ki kurmuş olduğumuz bu kardeşlik ve dayanışma köprüsü devam edecektir ve iş birliği ve dayanışma süreklilik arz edecektir.

 

Ateş; Bir kez daha ilimize teşviklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyor, ilimize sunmuş olduğu katkılardan dolayı minnettarlık duyduğumuzu ifade edebilirim diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve heyeti, Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partili yemekte bir araya geldiler. 

 






Son Güncelleme: 21.05.2014 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.