07 Mayıs 2014 Çarşamba 23:41
BDP AĞRI İL BAŞKANLIĞI BASINA YAPILAN HAKARETİ KINADI

Geçtiğimiz günlerde  AKP yöneticileri ve il teşkilatı Ağrı Yerel Basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelmiştir. Siyasal bir partinin basın mensupları ile bir araya gelip fikirlerini kentin gündemine taşınmasını istemelerinden doğal bir şey olamaz.

 

Ancak toplantı esnasında Basın mensuplarına yönelik “Ağrı’da görev yapan basın mensupları bir paket sigara ile 10 lira paraya haber yapıyor, eline akıllı telefon alan ve 100 liralık site kuran herkes gazeteci olmuş bu memlekette, baksanıza kahvaltı masasına herkes gazeteci olmuş, karınlarını doyurmaya gelmişler”   şeklindeki hakaretler yapılmıştır.

 

Ağrı yerel basını ve mensupları Ağrı halkının sesini duyuran, Ağrı halkının sorunlarını gündeme taşıyan ve Ağrı halkına mesaj iletmek isteyen kişi ve kurumların sesini Ağrı halkına duyuran kuruluşları ve emekçileridir.

 

Ağrı’daki basın camiasına ve temsilcilerine yönelik yapılan bu hakaret kabul edilemez. Kahvaltı nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelen başta AKP Grup Başkan Vekili Sn. Ahmet AYDIN olmak üzere, AKP Ağrı Milletvekili Sn. M. Kerim YILDIZ, AKP eski Batman Milletvekili Sn. M. Emin EKMEN ve AKP Ağrı İl teşkilatı Ağrı’daki yerel basın mensuplarından özür dilediklerini deklere etmelidir.

 

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.

Barış ve Demokrasi Partisi

Ağrı İl Başkanlığı

Son Güncelleme: 08.05.2014 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.